"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rusya, Türkiye'den giden 49 ton mandalinayı ülkeye sokmadı

15 Kasım 2016, Salı 14:11
Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu'nun (Rospotrebnadzor), Türkiye'den Sivastopol'e sevk edilen 49 ton mandalinanın ülkeye girişine izin verilmediği duyurdu.

Rospotrebnadzor'un Kırım ve Sivastopol'deki büroları tarafından gazetecilere yapılan açıklamada, Zonguldak-Sivastopol arasında sefer yapan Varyag feribotuyla sevk edilen mandalinaların gerekli sağlık koşullarını karşılamadığı gerekçesiyle ülkeye alınmadığı belirtildi.

Türkiye, Sivastopol'e 4 Kasım'da 700 ton narenciye ürünü göndermişti. 49 ton ağırlığındaki mandalinalar da bu sevkiyatın içinde yer alıyordu. 

Etiketler: rusya, mandalina
Okunma Sayısı: 1733
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı