"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tasarruf için kriz mi gerekliydi?

23 Ağustos 2018, Perşembe 00:55
“Tasarruf ederek krizi fırsata çeviriyoruz” diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın sözleri, kriz gelmeden neden tasarruf yapılmadığı sorusunu gündeme getirdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “Tüketmek yerine üretmek, israf etmek yerine bereketlendirmek, tasarruf etmek ve elimizde avucumuzda bulunan yabancı ürünleri değil yerli ürünleri tercih etmek için bu zor dönemi bir fırsata çeviriyoruz” dedi.

Usta, AKP Konya İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen bayramlaşma programında, makam ve mevkilerin geçici, dâvâ ve ideallerin ise kalıcı olduğunu vurguladı. Birlik, beraberlik ve istişareyle bütün sorunların üstesinden gelinebileceğine dikkati çeken Usta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek bir ilçe, belde dahi es geçilmeden çok ciddî bir çalışmayla 24 Haziran’daki oyların arttırılması için talimat verdiğini dile getirdi.

Fırsata çevireceğiz 

Usta, mahalli seçimlere hazırlık sürecinde her bir teşkilât mensubunun parti için çok önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu; “Seçim üstüne seçim yaşıyor, zor günlerden geçiyoruz. “Ekonomik olarak ülkemize sıkıntı vermeye, bizi yeniden darbe sürecine sokmaya çalışılan bir dönemden geçiyoruz, ama bunlar fırsata çevrilebilir mi? Çevrilebilir.

Tüketmek yerine üretmek, israf etmek yerine bereketlendirmek, tasarruf etmek ve elimizde avucumuzda bulunan yabancı ürünleri değil yerli ürünleri tercih etmek için bu zor dönemi bir fırsata çeviriyoruz. Bir dönüşümün başlangıcı olacak bu. Her zorluğun, her sıkıntının mutlaka bir çözümü vardır ve bu çözümler de mutlaka ülkemize hayırlara vesile getirmiştir. İnşallah bu şuur ve bilinçle, birlik ve beraberliğimizle, yorulmadan, usanmadan, yorulsak da ‘yorulmadık’ diyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.”  

 

AA

Etiketler: tasarruf, ekonomi, kriz, AKP
Okunma Sayısı: 2018
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı