"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TÜSİAD'ın yeni başkanı Başaran Symes mı olacak?

10 Ocak 2015, Cumartesi 18:03
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), 22 Ocak'ta yapılacak genel kurulunda yeni başkanını seçecek.

Muharrem Yılmaz’ın ayrılmasından sonra Başkan olan Haluk Dinçer'in aday olmayacağı ifade ediliyor. Kulislere göre yeni başkan adayı Cansen Başaran Symes. 

Vatan gazetesinin haberine göre 4 Haziran’da Muharrem Yılmaz’ın istifasıyla boşalan TÜSİAD Başkanlığı’na seçilen Haluk Dinçer, bu göreve devam etmeyi kabul etmedi. Ardından Rahmi Koç, Güler Sabancı, Bülent Eczacıbaşı, Ömer Sabancı, Cem Boyner, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Aldo Kaslowski, Muharrem Kayhan, Ümit Boyner gibi eski başkanların yer aldığı Başkanlar Kurulu toplanarak yeni başkanın Cansen Başaran Symes olmasına karar verdi. Symes, 2010 yılında Ümit Boyner başkanlığındaki TÜSİAD yönetimine girmişti. Seçilmesi halinde derneğin üçüncü kadın başkanı olacak. Derneğin Yüksek İstişare Konseyi Başkanlığı (YİK)'nı da Tuncay Özilhan’ın üstlenmesi bekleniyor.

Okunma Sayısı: 1107
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı