"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ulusoy Elektrik, ABD’li şirkete satılıyor

01 Şubat 2019, Cuma 22:37
Borsa İstanbul’da işlem gören Ulusoy Elektrik’in yüzde 82.2’sini Eaton Corp. alıyor. New York’da halka açık olan enerji yönetim şirketi Eaton Corp, Ulusoy Elektrik’in ana ortaklarına ait yüzde 82.275 hissesini satın almak için nihai anlaşmaya vardığını açıkladı.

Eaton Corp satış fiyatının nakit ve borçsuz olarak yaklaşık 214 milyon dolar değerinde olduğunu belirtti. Ulusoy Elektrik’ten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Şirketimizin hakim ortakları tarafından iletilen güncel bilgiye göre şirketimizin toplam ödenmiş sermayesinin yüzde 82,275’ine ve şirketimizin toplam oy haklarının yüzde 90,153’üne tekabül eden ve hakim ortakların mülkiyetinde bulunan 65 milyon 820 bin 8 lira nominal değerli 65 milyon 820 bin 8 adet payların satışına ilişkin olarak 31 Ocak 2019 tarihinde hakim ortaklar ile Eaton Corporation PLC iştiraki olan Eaton Capital Unlimited Company arasında pay alım sözleşmesi imzalanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

AA

Etiketler: ulusoy elektrik
Okunma Sayısı: 1146
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı