"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

25 bin öğretmenin iller arası yer değiştirme talebi sonuçlandı

28 Ağustos 2015, Cuma 14:21
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, öğretmenlerin özre bağlı yer değiştirme taleplerinin sonuçlandığını duyurdu.

Öğretmenlerin 2015 yılı yaz tatili aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlar, Bakanlığın http://atama.meb.gov.tr/?islemID=173 adresindeki sayfasında ilan edildi.

Öğretmenlerin 2015 yılı yaz tatili aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme kapsamında il içi yer değişikliği için başvuran 27 bin 623 öğretmenden 8 bin 526 kişi tercihine atandı.  

İl dışı yer değişikliği için başvuran 25 bin 118 öğretmenden 19 bin 691 kişi tercihine atanırken, 3 bin 181 öğretmen ilçe emrine, 144 öğretmen de kura ile atandı. 

2 bin 246 öğretmen ise, tercih dışı olan “ilçe emrine atanmak istiyorum” (41.tercih) işaretlemediklerinden, ilçe emrine atamaları yapılamadı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2008
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı