"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

46 şehit için 46 kurban kesildi

24 Eylül 2015, Perşembe 12:31
Eyüp Belediyesi, bayram sabahında 46 şehitimiz için 46 kurban keserek şehit aileleri ile birlikte, vatan için canını feda eden şehitlerimize dualar eşliğinde kurban kesti.

Eyüp Belediyesi aynı zamanda kurbanların kesimi ve dağıtımı sırasında ise kavurma, özbek pilavı ve ayran ikramında da bulundu. 5 bin kişilik etli pilava rağbet bir hayli fazla oldu. 

Eyüp Sultan’ta kılınan bayram namazından sonra kurbanlar hijyenik ortamda modern tesislerde kesilen 46 koç sırayla şehit yakınlarına teslim edildi. Kesilen etlerini teslim alan şehit yakınları ise “Son iki aydır şehit haberlerini duyduğumuzda ciğerimiz parçalanıyor. Bu akan kanın durmasını istiyoruz. Ateş düştüğü yeri yakar artık başka ocaklara ateş düşmesin” derken başka bir şehit yakını ise, “Şehit yakınları olarak bizlerin unutulmaması güzel bir şey. Bir nebze de olsa mutlu olduk” dedi.  

Eyüp Belediyesi tarafından organize edilen 46 şehit için 46 kurban etkinliğinde Eyüp belediye Başkanı Remzi Aydın ise vatan şehitlerimizin aileleri ile birlikte mubarek Kurban bayramında dualarımızı yaptık. Onlar bu vatan için şehadet şerbetini içtiler. Eyüplü 46 şehidimizi bu vesile ile bir kez daha saygı ve minnetle andık. Ruhları şad olsun… Dileğimiz bundan sora hiçbir aileye ateş düşmesin. Eyüp Belediyesi olarak her zaman şehit ailelerimizin yanındayız” diye konuştu.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1605
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı