"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İnkar edilen ticaret şimdi de durduruldu

04 Mayıs 2024, Cumartesi 01:15
Ticaret Bakanlığı, 9 Nisan’da açıkladığı İsrail ile yapılan ihracat işlemlerini kısıtlama kararının ardından, yaptığı yeni açıklamada her türlü ihracat ve ithalat işleminin durdurulduğunu duyurdu.

Katliam ayrı ticaret ayrıymış
Milletten neyi gizliyorsunuz?
Özrü kabahatinden büyük
İsrail’le ticarette Cumhur başı çekiyor
7 Ekim’den sonra İsrail’e ihracatta rekor artış

 

Açıklamada, “İsrail Hükümeti Gazze’ye kesintisiz ve yeterli miktarda insani yardım akışına izin verinceye kadar Türkiye sözkonusu yeni tedbirleri kesin ve kararlı bir şekilde uygulayacaktır” denildi.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in ithalat ve ihracat limanlarını engelleyerek anlaşmaları ihlal ediyor. Türk halkının ve iş insanlarının çıkarlarını hiçe sayan ve uluslararası ticaret anlaşmalarını görmezden gelen bir diktatör işte böyle davranır” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1185
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    4.5.2024 07:55:54

    Bu itirafın kesinlikle iktidara bir cezai müeyyidesi olmalıdır. Çünkü bu yanlış değil esasen masum ve din kardeşlerimize bir ihanet, terörist devlete yardım ve yataklıktir. Öyle kuru kuru özür dilemekle AKPMHP'li tüm siyasiler ucuz kurtulamaz ve kurtulmamalıdır. İnsanlık,iman kardeşliği bunu gerektirir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı