"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

58 gazetecinin işine son verildi!

03 Kasım 2015, Salı 12:08
Polis tarafından kapıları kırılarak el konulan İpek Medya'ya atanan kayyum, Bugün ve Millet gazetelerinde çalışan 58 kişiyi işten attı.

Geçtiğimiz hafta göreve getirilen kayyumlar, önce bir imzayla Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros ve Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt'un da olduğu birçok yöneticiyi görevden almıştı. Uygulamanın hukuksuz olduğunun anlaşılması üzerine kayyumlar, daha sonra bu isimleri izne çıkarmıştı.

Resmi tatilin bitmesinin ardından bugün kurumlarına gelen gazeteciler, görevlerine son verildiği belirtilerek binaya alınmadı. Bina dışında bekletilen gazetecilere iş akitlerinin feshedildiğine dair üzerinde tarih olmayan belgelerle bilgi verildi.

İNSAN KAYNAKLARINI, GÜVENLİK DIŞINA ÇIKARDILAR

Normalde, eksi birinci katta olan gazetenin insan kaynakları birimi, güvenliğin yanındaki odaya alındı. Binaya girmeden burada çalışanlara işten çıkarıldığı belirtilen ve evraklar imzalatılıyor. Gazetecilere, özel eşyalarının alınması için izin bile verilmiyor.

BUGÜN MUHABİRİ PAYLAŞTI

Bugün Gazetesi Muhabiri Kamil Maman da sosyal medya hesabından 58 kişinin işten çıkarıldığını duyurdu.

Bina dışında bekletilen gazetecilere iş akitlerinin feshedildiğine dair üzerinde tarih olmayan belgelerle bilgi verildi. 

Okunma Sayısı: 3028
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    3.11.2015 12:25:42

    Seçimden sonra rövanş almayacak olan ve muktedir olamamış bir iktidar! Yazık ettiniz, kendinize de bu memlekete de! Eskiden söz senetti! Şimdi ise, inanası gelmiyor insanın, verilen sözlere! NASIL İNANALIM Kİ?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı