"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

6 yaşındaki Yasin'i arama çalışmaları sürüyor

06 Nisan 2016, Çarşamba 14:01
Konya'nın Akören ilçesinde pazartesi günü evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan 6 yaşındaki Yasin Şahin'i arama çalışmaları 3'üncü gününde devam ediyor.

Akören ilçesine bağlı, eskiden köy olan Belkuyu Mahallesi'nde oturan, Belkuyu Anaokulu öğrencisi Yasin Şahin, pazartesi günü okuldan geldikten sonra evlerinin önünde oynamaya çıktı. Ancak Yasin bir süre sonra ortadan kayboldu. Şahin Ailesi, mahallede yaptığı aramada oğullarının izine rastlamayınca, jandarma ve AFAD'a haber verdi.

Dün Belkuyu Mahallesi'ndeki yaklaşık 10 kilometrelik alanda arama çalışması yapıldı. Mağaralar, sarnıçlar, kanyon, ağıllar her yer didik didik arandı. 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na bağlı askeri helikopter de havadan arama yaptı ancak minik Yasin'in izine rastlanılmayınca ve havanın kararması nedeniyle çalışmalara ara verildi. 

Bu sabah yeniden başlatılan arama çalışmalarına jandarmadan 1 köpek, AFAD'dan 2 iz köpeği ve Emniyet Genel Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi'nden de 2'si ceset, 2'si iz arama köpeği olmak üzere 7 köpek eşliğinde 200 kişilik ekip, yaklaşık 10 kilometrelik alanda arama çalışmalarını gün boyu sürdürdü. 

Baba Süleyman Şahin'in de aralarında bulunduğu köylülerin de katıldığı arama çalışmalarında şu ana kadar minik Yasin'in izine rastlanmadı.

Babaanne Akile Şahin de evlerinin önünde oturup, ağlayarak torunundan gelecek bir haberi bekliyor.

'KARDEŞİMİ ÇOK ÖZLEDİM'

Ümmü ve Süleyman Şahin çiftinin 4 çocuğundan en büyüğü olan 10 yaşındaki Makbule Şahin, kardeşi Yasin'in bir önce bulunmasını istedi. Kardeşleri 7 yaşındaki Akile ve 6 aylık Yusuf'a sarılan Makbule Şahin, "Dün gece annem fenalaştı ve ambulansla hastaneye götürülüp geri getirildi. Kardeşimi çok özledim. Bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

DHA

Etiketler: konya, akören, kayıp
Okunma Sayısı: 1393
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı