"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Abdülkadir Selvi'nin Twitter hesabı çalındı

10 Haziran 2016, Cuma 22:02
Son günlerde hesabı çalınan gazetecilere Abdülkadir Selvi de eklendi

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin Twitter hesabı çalındı. Selvi, takip listesindeki kişilere gönderilen linklerin açılmaması uyarısında bulundu.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin çalınan hesabından ilk mesaj gazeteci Mirgün Cabas'a gönderildi. Cabas, Selvi'nin hesabından gönderilen tweeti paylaşarak meslektaşlarını uyardı.

Cabas, paylaşımında "Abdulkadir Selvi'nin hesabını da hacklemişler. Sağa sola da DM'den acemi işi oltalar atıyorlar" ifadelerine yer verdi.

Etiketler: selvi, twitter, çalınma
Okunma Sayısı: 1705
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı