"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Açığa alınan 560 personelden 63'ü memuriyetten çıkarıldı

29 Temmuz 2016, Cuma 22:14
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile bağlı, ilgili ve ilişkili kurumlarında, daha önce açığa alınan 560 personelin, 63'ü memuriyetten çıkarıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bakanlık ile bağlı, ilgili ve ilişkili kurumlarında çalışan 560 personelin, daha önce açığa alındığı ve söz konusu personel hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

FETÖ ile bağlantılı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında, daha önce açığa alınan 560 personelden 63'ünün memuriyetten çıkarıldığını bildirilen açıklamada, konu ile ilgili çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

AA

Okunma Sayısı: 1454
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı