"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ağrı'da bir terörist teslim oldu

31 Temmuz 2015, Cuma 16:22
Ağrı'da bir terörist Tendürek kırsal alanından şehre gelerek kendiliğinde güvenlik güçlerine teslim oldu.

Konuyla ilgili Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, "Tendürek kırsal alanında PKK/KCK Bölücü Terör Örgütü içerisinde faaliyette bulunan bir şahıs örgütten kaçarak 31.07.2015 günü saat 10:00 sıralarında güvenlik birimlerini arayarak teslim olmak istediğini belirtmiş ve Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim olmuştur" denildi.

Ayrıca açıklamanın devamında bir adreste yapılan aramada 1 adet el bombası, 8 adet el yapımı patlayıcı madde, 1 adet tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildiği belirtilerek şöyle denildi: "İlimiz kırsal alanında faaliyet gösteren PKK/KCK Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca ilimiz merkezinde bir adreste eylemlerde kullanılmak üzere silah ve patlayıcı madde getirildiği yönünde istihbari bilgiler alınması üzerine İl Emniyet Müdürlüğümüzce İl Merkezinde bir adreste 31.07.2015 günü saat 01:45 sıralarında yapılan aramada 1 adet el bombası, 8 adet el yapımı patlayıcı madde, 1 adet tabanca ve çeşitli sayılarda ve ebatlarda şarjör ve fişekler ele geçirilmiştir."

Okunma Sayısı: 1917
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı