"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ağrılı Molla Nusret Kocabay Hoca vefat etti

28 Ocak 2018, Pazar 15:40
Ağrılı Molla Nusret Kocabay Hoca bir süredir rahatsızlığından dolayı Erzurum'da tedavi görüyordu. Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri gören son şahitlerden Nusret Kocabay Hoca bugün vefat etti.

Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri ile görüşen Son Şahitlerden Ağrılı Molla Nusret Kocabay Hoca bir süredir rahatsızdı. Yakınlarından alınan bilgiye göre Erzurum'a kaldırılarak tedavi altına alınan Nusret Kocabay Hoca bugün öğlen vakti vefat etti. 

Nusret Kocabay Hocanın cenazesi yarın Üniversite Camiinde ikindi namazını muteakip kılınacak namazın ardından defnedilecek.

Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz, haberi duyurduğu Twitter mesajında şöyle dedi:

"Geçen haftaki Erzurum programımızda Ağrılı okurlarımızın Yeni Asya hakkındaki takdirkâr ve sitayişkâr sözlerini aktardıkları Nusret Hocaya Allah'tan rahmet, ailesine ve Nur camiasına baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Nur içinde yatsın. Mekânı Cennet olsun.''

***

Haydar Morgül vefat etti

Etiketler: nusret kocabay, ağrı
Okunma Sayısı: 9469
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İsmail ÖNGEL

    1.2.2018 10:54:09

    İnna lillah ve inna ileyhin raciûn. Nusret Hocaya Allah'tan rahmet, ailesine ve Nur camiasına sabır niyaz ediyorum. Mekânı Cennet olsun. Amin.

  • GÜLİZAR DİLLİ

    30.1.2018 00:18:24

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim ailesine sabır versin inşaallah amin

  • Bilal

    28.1.2018 19:59:24

    İnna lillah ve inna ileyhin raciûn.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı