"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ahmet Hakan'dan Yavuz Bingöl'e jet yanıt

03 Aralık 2014, Çarşamba 19:34
Türkücü Yavuz Bingöl, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a verdiği röportajda, Tayyip Erdoğan’ın Berkin Elvan’ın annesini yuhalatmasını insani olarak değerlendirmesi büyük tepki çekti.

Tepkiler üzerine açıklama yapan Bingöl, Hürriyet yazarının sözlerini çarpıttığını iddia etti. Twitter’dan cevap veren Ahmet Hakan ise Bingöl’ün sözlerinin tamamının, ‘kasetten canlı’ olarak gazetede yayınlanacağını açıkladı. 

Gazeteci Ahmet Hakan’a verdiği röportajındaki sözleriyle tepki çeken türkücü Yavuz Bingöl, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Ahmet Hakan sözlerimi olduğu gibi yayınlayıp beni sizlere doğru taşısaydı, bir daha asla bu sütunlarda olmayacaktım! Gülsüm Anneyi ellerinden beni doğru algılayan tüm insanları kalplerinden öperim.” dedi. Bingöl'ün Hakan’a verdiği röportajda, "Erdoğan Berkin Elvan'ın annesini yuhalattı çünkü onun da ölmüş annesine küfredilmişti." şeklinde konuşan Bingöl, eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Kendisine yönelik eleştirileri linç olarak değerlendiren Bingöl, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bu linç kolaycılığı ile hayatın hiçbir derdine devam olmayanlar, acıtanlar, kanatanlar; sabah uyanıp bugün kimi yağmalayalım iştahıyla güne başlayanlar; sakin olan arkadaşlar! Benden size ve bu güzelim insanlığa zarar gelmez.” ifadelerini kullandı. 

Bingöl'ün bu ifadelerine Gazeteci Hakan, Twitter’dan cevap verdi. Hakan, “yavuz bingöl'ün 'berkin elvan'ın annesi ve yuhalanması' meselesiyle ilgili söylediği sözlerin tamamı... kasetten canlı... yarın hürriyet'te.” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1627
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı