"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ahmet Sungur, dualarla uğurlandı

12 Mayıs 2017, Cuma 14:35
10 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı tedavi gördüğü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (Samatya Hastanesinde) vefat eden Mustafa Sungur ağabeyin büyük oğlu Ahmet Sungur, dün (11 Mayıs 2017) Fatih Camiinde ikindi vaktinde kılılan cenaze namazı sonrası ebediyete uğurlandı.

Ahmet Sungur'un kardeşi Muhammed Nur Sungur, ağabeyinin daha önce de kanser hastalığına yakalandığını ancak gördüğü tedavi sonrası şifa bulduğunu hatırlattı.

İkinci defa aynı hastalığa yakalanan Ahmet Sungur, daha önce kendisini tedavi eden doktor Samatya Hastanesinde olduğu için orada tedavi görüyordu.

Çarşamba akşamı (Berat Gecesi) vefat eden Ahmet Sungur'un cenaze namazı Fatih Camiinde kılındı ve Eyüp Sultan Kabristanına defnedildi.

Kalabalık bir cemaatin katıldığı cenaze namazını Kayser Bildik hoca kıldırdı. Kayser Hoca, namazdan sonra "Hepimize imanla kabre gitmeyi nasip eyle" şeklinde dua etti. Cenaze namazından sonra eller üstünde taşınan tabut, cenaze arabasına yerleştirilerek Eyüp Sultan Kabristanına götürüldü ve burada defnedildi.

Cenaze namazına Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebe ve hizmetkârlarından merhum Mustafa Sungur ağabeyin ve oğlu Muhammed Nur Sungur'un yakınları ve kalabalık bir Nur Talebelesi topluluğu iştirak etti.

Yeni Asya - İstanbul

***

Okumak için tıklayınız:

Ahmet Sungur vefat etti

Etiketler: ahmet sungur
Okunma Sayısı: 6551
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hayrettin

    13.5.2017 15:14:13

    Allah rahmet etsin

  • Hayrettin

    13.5.2017 05:50:25

    ALLAH RAHMET ETSİN

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı