"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akın İpek: Şirketlerdeki değer kaybı 1 milyar dolara ulaştı

19 Kasım 2015, Perşembe 20:29
Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, şirketlerinin değer kaybının 1 milyar dolara ulaştığını söyledi

Akın İpek, şirketleriyle ilgili Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Kayyımların, kendi cep telefonunu keserek tasarruf yapmaya çalıştığını belirten İpek, şunları paylaştı: “Kayyım atadığınızdan beri de gördüğünüz gibi altın üretimimiz çok önceden planlandığı gibi devam ediyor. Teknik ve mali olarak himmet altınının işlenmesinin imkânsız olduğunu resimler ile de anlattım. Sizde tesislerimize himmet parası girmediğini artık görüyorsunuz. Harcama yapılan yerlerde de bir sorunu yok. Başka ne kaldı? Bu şirketlerin kurulması yıllar aldı. Milli servete yazık.” 

Okunma Sayısı: 2041
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı