"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Alparslan Çelik tutuklandı

03 Nisan 2016, Pazar 20:32
İzmir'de polis tarafından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Alparslan Çelik, sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus savaş uçağından paraşütle atlayan pilotu öldürdüğü ileri sürülen Alparslan Çelik, geçen perşembe günü İzmir'de bir restoranda 13 arkadaşıyla birlikte gözaltına alınmıştı.

Olay

Karabağlar ilçesindeki bir lokantada silahlı kişiler olduğu yönündeki ihbar doğrultusunda üzerlerinde ruhsatsız 3 tabanca, otomobillerinde ise 1 Kalaşnikof uzun namlulu silah ele geçirilerek gözaltına alınan 15 zanlının evlerinde yapılan aramalarda da ruhsatsız 3 tabanca, 1 pompalı tüfek ile 2 telsiz ele geçirilmişti.

Gözaltına alınanlar arasında bulunan ve Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinin ardından paraşütle atlayan pilotu öldürdüğü yönündeki basına yansıyan açıklamalarıyla bilinen Alparslan Çelik'in, "sahte para" suçundan hakkında kesinleşmiş 2,5 yıl hapis ve 2 bin lira para cezası bulunduğu, zanlının ayrıca "hükümlünün kaçmasına yardım" ve "dolandırıcılık" suçlarından da Elazığ Emniyet Müdürlüğünce arandığı tespit edilmişti.

DHA

Okunma Sayısı: 2244
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı