"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Alperen Ocakları meşalelerle yürüdü

09 Ağustos 2015, Pazar 10:40
Alperen Ocakları İstanbul Vakfı üyeleri, Eyüp Sultan Camisi'nden Edirnekapı Şehitliği'ne kadar meşaleli yürüyüş yaptı.

Eyüp Sultan Camisi önünde toplanan ve tekbir getiren grup, "Ne Mutlu Türküm Diyene", "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Kahrolsun PKK" sloganları atarak meşale yakıp, Edirnekapı Şehitliği'ne yürüdü.

Şehitlikte basın açıklaması yapan Alperen Ocakları İstanbul Vakfı İl Başkanı Kürşat Mican, Türkiye'nin zor günleri atlatması, bekası için atılacak her adımın destekçisi olduklarını göstermek için bir araya geldiklerini kaydetti.

Haksızlık kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun, mazlumdan yana zalimlere karşı duracaklarını belirten Mican, "Herkes yaptığı ve yapması gerekirken yapmadığı, söylemesi gerekirken söylemediği her şeyin hesabını verecektir" dedi.

Grup daha sonra olaysız dağıldı.

AA

Etiketler: alperen ocakları, eyüp
Okunma Sayısı: 1535
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı