"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara katliamı tweetçisi tekrar gözaltına alındı

26 Ekim 2015, Pazartesi 10:23
Ankara'daki bombalı katliamın ardından attığı tweetten dolayı gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan iki kişiden biri olan M. Serhat P. bu sabah tekrar gözaltına alındı.

10 Ekim cumartesi günü 102 kişinin öldüğü 246 kişinin yaralandığı Ankara’daki bombalı saldırıyı önceden bildiği ile ilgili tweetleri yüzünden gözaltına alınıp sorgulaması yapılan ve daha sonra serbest bırakılan M. Serhat P.’nin bu sabah Şanlıurfa’daki evine Özel Harekât polislerinin düzenlediği operasyonla tekrar gözaltına alındığı öğrenildi. M.Serhat P.’nin Ankara katliamı ile ilgili devam eden soruşturma çerçevesinde gözaltına alındığı öğrenildi.

Ankara katliamından bir gün önce atılan tweetlere açılan soruşturma kapsamında, savcılık, Twitter’dan bazı kullanıcı hesaplarının IP numaralarını istemişti. Bu hesaplar Pir Ozan Abdal takma isimle paylaşımda bulunan @AnatolyTodorov, Dinebereday takma ismiyle @DrBereday ve @GoranMetsayan olarak belirlenmişti. Twitter, TİB aracılığıyla savcılığın kendisinden istediği bilgileri göndermiş ve gerekli bilgiler savcılığa iletilmişti.

Okunma Sayısı: 1587
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı