"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara Üniversitesi’nde öğrenciler taşlı, sopalı birbirine girdi

23 Mart 2015, Pazartesi 12:37
Başkent'te Cebeci semtindeki Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi kampüsü karşıt görüşlü öğrencilerin taşlı sopalı kavgasına sahne oldu.

Kampüs içinde başlayan kavga büyüyerek Cemal Gürsel Caddesi'ne de sıçradı. Yol üzerinde birbirlerine saldırılarını sürdüren öğrenciler taş ve sopalarla birbirlerini kovaladı. Olay üzerine üniversiteye gelen Çevik Kuvvet polisleri iki grup arasına barikat grup, kavgayı yatıştırmak için çaba gösteriyor. 

Polisler zaman zaman da plastik mermi kullandı.

Trafikteki araçların sürücüleri kargaşa nedeniyle zor anlar yaşadı. 

Taşlı sopalı kavga devam ederken, bazı öğrenciler de yaralandı.

Okunma Sayısı: 982
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı