"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arınç eleştiri oklarının hedefi oldu

02 Şubat 2016, Salı 08:55
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhurbaşkanı'nın Dolmabahçe mutabakatından haberi vardı" açıklamasıyla gündeme gelen eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a cevap verdi.

"Duyunca da ciddi manada üzüldüm" diyen Erdoğan, "Konuyla ilgisi olan Yalçın Akdoğan, Efkan Âlâ, Mahir Bey (Ünal) var... Ben Dolmabahçe konusunda her üçüne de, 'Onlarla aynı fotoğraf karesinde olmanız doğru olmaz. Çünkü onları muhatap almak, ciddi manada size zarar verir. Sizler hükümetsiniz, onlar hükümetin muhatabı olamaz' demiştim" diye konuştu.

"Dolayısıyla, bundan benim haberimin olduğunun, bunun benim müsaademle yapıldığının iddia edilmesi kesinlikle dürüst bir hareket değildir" diyen Erdoğan, "Doğru bir hareket değildir. Kaldı ki o zat, benimle çalıştığı zaman içerisinde bunları konuşmamıştır. Parlamentodan çıktıktan sonra kalkıp da Cumhurbaşkanı hakkında böyle bir doğru olmayan ifadeler kullanılmasını kabul etmek mümkün değildir" ifadesini kullandı.

METİNER DE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de Star'da yazdığı köşe yazısında eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Cumhurbaşkanı'nın Dolmabahçe mutabakatından haberi vardı" sözlerinin "Çözüm sürecini bozan Erdoğan’dır. Bugünkü sonucun müsebbibi de Erdoğan’dır" anlamına geldiğini öne sürdü. Mehmet Metiner, "Arınç’ın kelime canbazlığı yaparak dillendirdiği bu iddia, kendi partisinin liderliğine ve hükümetinin politikasına apaçık ihanet anlamına gelir" dedi. Metiner, yazısında "Bülent Arınç’ın CNN Türk’te Taha Akyol’a yaptığı açıklamalar aslında hazin bir tükenişin ifadesidir. Arınç’ın hedefindeki asıl kişi, AK Parti hareketinin lideri Cumhurbaşkanımız Erdoğan" ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2102
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    2.2.2016 09:53:06

    Sn.ARINÇ sizden HAK namına talebimdir.İHALE YASASI 130 dan fazla değişirken siyasi gücü var olanlar yen ANAYASA için neden güçsüz oluyor. Özelleşen şirketlere,telekominakasyon kurumlarına ve bankalara halkı soydurtmamak için yasa çıkarma gücü neden yok. Yeni H.Alanlarının,otobanların yapımında YİP den dolayı devlet ve millet zararına olanları açıklayınız., KÖMÜR diye TAŞ ALARAK SAYIŞTAY ın zabıt ve denetimlerinde sabit olan menfaat ilikileri neler ve kimlerle ne pazarlıklarla olduğunu açıklayınız. ÇÖZÜM SÜRACİ Masalında esas maddeleri açıklayınız. SURİYE hakkında gizli olupda halka açıklanmayan ve milet-memlekete,müslüman zarar veren hususları açıklayınız. PARSEL PARSEL SATTILAR deyipde susmayınız.

  • Mahmut Şekeroğlu

    2.2.2016 09:34:48

    Yaprak dökümü hızla fazlalasiyor er yada geç yalnızlığa mahkumiyet yakındır

  • Toygar

    2.2.2016 09:28:46

    En küçük bir parselin satışından bilgisi olacak da, böyle bir şeyden mi haberi olmayacak ve bilgisi dışında yapılacak! Birisinin söylemesine gerek yok. Biz onun nasıl olduğunu, birileri bir şey demeden de anlayabiliyoruz artık! Devir değişti. İnsanlarda feraset var, kardeşiiiim!...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı