"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Avcı: Meclis olanlardan habersiz

05 Ekim 2018, Cuma 00:04
Katıldığı bir televizyon programında, Gazeteci Çağlar Cilara’nın konuğu olan Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye’deki rejim sistemini eleştiren Avcı, mevcut rejimin modern manada gelişmiş ülkelerdeki rejim sistemiyle hiçbir benzerliğinin bulunmadığına dikkat çekerek şunları dedi “Meclis mutlak manada her şeyi belirleyen ve etkin olması gereken bir kurum, şu anda bizim sistemimizde meclis tali plana düştü hatta gerekmedikçe meclisi kullanmaya ihtiyacın olmadığı bir duruma geldi. Her şey başkanlık kararnameleriyle tanzim ediliyor yasal konular, anayasal konular… Şu anda binlerce yasa değişti. Hiçbirinden meclisin haberi yok. Hâlbuki bunların meclis tarafından yapılması, meclisce tartışılması ve kanunlaşması… Böyle devam ettikçe bir müddet sonra bir hukuk karmaşası doğacak ve doğuyor da zaten.”

İstanbul - Nurseza Okur

Etiketler: hanefi avcı
Okunma Sayısı: 4474
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı