"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Avustralya Nur Vakfı: Somaliland’da develer hazır

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Somaliland’da develerin kesime hazır olduğunu belirten Avustralya Nur Vakfı yetkilileri, “Kesilen kurbanlar dünya genelinde şerlerin uzaklaşmasına vesile olur inşaallah” dedi.

Avustralya Nur Vakfı ve Yeni Asya Vakfı’nda kurban kesimi çalışmaları hızla sürüyor. Kurban Bayramına sayılı günler kalana çalışmalardaki son durumu aktaran Avustralya Nur Görevlisi kurban ibadetleri için heyecanlı olduklarını belirtti ve hayır severlere çağrıda bulundu. Bu seneki ilginin daha fazla olacağını umduklarını belirten yetkililer şunları dedi: “Bu sene Afrika’da kurban kesimi için geçmiş yıllara kıyasen daha fazla ilgi olacağını düşünüyoruz. Bu sene ilk kez Somaliland’da deve kesiyoruz. Bu da daha fazla fakir halka ulaşmamıza vesile olacaktır. Bu hayırlı teşebbüsümüz için imkân sahibi hayırseverlerimizin katkılarını bekliyoruz.”

Bayram, hayırlara vesile olsun

Afrikalı ihtiyaç sahiplerine Kurban emanetlerini ulaştıracaklarını söyleyen vakıf yetkilileri şunları dedi: Muhtaç insanların yüzündeki tebessüm bizleri mutlu ediyor. Böylesi bir ibadet için bize güvenen herkese teşekkür ederiz, çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Kesilen kurbanlar dünya genelinde şerlerin uzaklaşmasına vesile olur inşaallah. Tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Paylaşmanın ve kardeşliğin huzuru yüreğimizde.” 

Haber: Nurdan Toprak

[email protected]

Okunma Sayısı: 2783
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı