"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ayşe Öğretmen bebeğiyle cezaevinde

22 Nisan 2018, Pazar
Canlı yayınına bağlandığı Beyaz Show’da, sokağa çıkma yasakları sırasında yaşanan çatışmalarda vefat eden çocukları anarak, “Çocuklar ölmesin” dediği için 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan öğretmen Ayşe Çelik, cuma günü (20 Nisan 2018) altı aylık kızı ile cezaevine girdi.

1 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve 6 aylık infaz erteleme süresi dolan Öğretmen Ayşe Çelik’in 10 gün infaz erteleme talebi reddedildi. Anayasa Mahkemesi de, Ayşe Öğretmen’in itirazını gündemine almadığı için Çelik, bebeğiyle birlikte cezaevine giren yüzlerce anneden biri oldu. Ayşe Öğretmen, artık bebeği Deran’la birlikte Diyarbakır E Tipi Cezaevi’nde.

Siyasallaşmış yargı Türkiye’ye hayır getirmez

Twitter hesabından yaşanan olaya tepki gösteren İzzet Akyol, “Siyasallaşmış/devletçi yargı Türkiye’ye bir hayır getirmemiştir, bundan böyle de getirmeyecektir” dedi. Akyol’un ilgili paylaşımları şöyle; “Telefonla katıldığı Beyaz Show’da “Çocuklar Ölmesin” diyen Ayşe öğretmen “Terör örgütü propagandası yapmak” suçundan hüküm giydi ve bebeğiyle Diyarbakır E tipi cezaevine girdi. Siyasallaşmış/devletçi yargı Türkiye’ye bir hayır getirmemiştir, bundan böyle de getirmeyecektir. “Devlet memuru” zihniyetiyle adalet dağıtılması mümkün değil. Yargıda hakim olan anlayış Türkiye’yi kurutuyor. Bazı fikirleri yanlış bulabiliriz, ama zıt düşüncelerin ifade edilmesini yasaklayarak varacağımız yer tek parti dönemi, K. Kore, Arnavutluk veya Stalin Rusya’sı olur.”

İstanbul – Hüseyin Özdemir 

Okunma Sayısı: 4250
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Halit Kivanc

    22.4.2018 23:39:40

    Utanıyorum...

  • arif

    22.4.2018 19:35:17

    Allahinda bir hesabı var...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı