"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Güllüce faytonun açılışını yaptı

28 Mayıs 2015, Perşembe 14:32
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale'nin Yenice ilçesindeki toplu açılış töreninde, fayton da açtı.

Seçim çalışması çerçevesinde Çanakkale'ye gelen Bakan Güllüce, Yenice Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Tören alanına asılan pankart ve ekranda gösterilen tesisler arasında, bir fayton ve itfaiye aracı da bulunuyordu. İtfaiye aracı henüz ilçeye gönderilmediği için tören alanında bulunmazken fayton ise atıyla beraber getirildi. Balonlarla süslenen faytona bağlanan at, yağmur altında bekledi. Bakan Güllüce gecikince üzerine battaniye serildi, daha sonra da üstü branda örtülü alana alındı.

Bakan Güllüce, aralarında Üç Şehitler Çeşmesi, Hacı İbrahim Bodur Bulvarı Halil İbrahim Yaman Parkı, atık su arıtma tesisi, Akpınar içme suyu hattı, belediye mezbahası, fayton ve itfaiye aracının da bulunduğu açılışları yaptı.

Okunma Sayısı: 1877
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı