"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Baş’ın avukatı: ‘Cemaat lideri’ ifadesinin kullanılması kasıtlı

08 Ağustos 2018, Çarşamba 17:00
BTP Genel Başkanı Baş’ın Avukatı Hakan Güler, Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dâvâyla ilgili hakkında çıkan haberlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Baş’ın Avukatı Güler yaptığı açıklamada, müvekkili ile ilgili bazı basın yayın organlarında yalan ve yanlış haberlerin yer aldığını ileri sürerek, bu yayınların gerçeği yansıtmadığını savundu. Avukat Güler, iddiaların açıklığa kavuşması için kamuoyunun bazı konularda aydınlatılmasına ihtiyaç duyulduğunu aktararak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türk yargısının yaptığı tarafsız yargılamalarda Prof. Dr. Haydar Baş ile ilgili, ilim adamı, Prof. Dr. siyasetçi ifadeleri kullanılırken, medya organlarına bilinçli olarak servis edilen bu haberlerde cemaat, cemaat lideri ifadelerinin kullanılması kasıtlı ve şantajı devam ettirmeye yöneliktir. Müvekkil aleyhine komplo kuranlar ve komploda yer alanlar bilmelidir ki müvekkil ömrü boyunca hukuk dışına çıkmamıştır. O, dünyanın tanıdığı bir ilim ve fikir adamıdır. İsnat edilen fiilleri yapmasına ne inancı ne dünya görüşü ne de fikriyatı müsait değildir. Müvekkil aleyhine yapılan her tür haksız yayını ve iddiayı reddediyor ve iftiracılara hukuk önünde hesap soracağımızı yüce Türk kamuoyuna ilân ediyoruz.”

 

AA

Etiketler: haydar baş
Okunma Sayısı: 1249
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı