"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Baskılar bütün toplumu korkuttu

05 Haziran 2017, Pazartesi 02:10
Eski Emniyet müdürü Hanefi Avcı, bir televizyon kanalında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avcı’nın twiter hesabından ise programdan başlıklar paylaşıldı. Avcı’nin ilgili twitleri şöyle; “Dünyada bu kadar garip bir olay yoktur, sistem üzerinde ciddî düşünmek gerekiyor. Biz bunu niye göremedik? İki buçuk yıl ne yaptık? Siz iki buçuk yıl bu örgütü takip ediyorum diyorsunuz, binlerce insan darbe girişiminde bulunuyor sizin haberiniz yok, bu nasıl oluyor? Yapılan yanlış uygulamalar örgüte hizmet ediyor, batılılara hizmet ediyor, bunu da böyle görmek lâzım. Amacı aşan aşırı uygulamalar bu ülkeye zarar veriyor, devlete zarar veriyor, hükumetin kendisine de zarar veriyor. Uygulamaların amacını aşan halini görmezsek, yanlış yaparız, kendimizi kimseye anlatamayız. 

DIŞ DÜNYA SENARYOYA BENZİYOR DİYOR

Dış dünya, senaryoya benziyor diyor. Bunu, siz bu örgütü susturmayı aşan faaliyetler yapıyorsunuz. Batı, sizin niyetinizi sorguluyorum diyor. Biz şöyle diyoruz, bu darbe gerçektir, sadece bu darbeyi fırsata döndürmek isteyenler olabilir. Batı diyor ki siz bunları, kendi egemenliğinizi, diktatöryanızı kurmak için bahane olarak kullanıyorsunuz. Bir ton yer kapatılıyor, bu örgütle alakası yok, darbeyle alakası yok, böyle birçok uygulama yapılıyor. Darbeyi aşan, tüm toplumda korku ve baskı yaratan uygulamalar var. Batı eleştirildi. Bugün Türkiye’de darbeden sonra hükümetin yaptığı bazı uygulamalar batılıların bu iddiaya inanmasına zemin hazırlıyor.”

***

Okumak için tıklayınız:

Soruşturmalar hukuk zemininden çıktı

Hukuk yoksa zulüm olur

 

Etiketler: hanefi avcı
Okunma Sayısı: 6784
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı