"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başvuruların çoğu OHAL’den

30 Aralık 2017, Cumartesi 20:30
TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu’na 26. Yasama dönemi başından şu ana kadar 259’u işleme alınmayan olmak üzere toplum 11.800 başvuru yapıldı.

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ilan edilen OHAL’den kaynaklı sorunların başvurularda öne çıktığı görülüyor. Göreve iade talebiyle yapılan 3.807 başvuru tek başına  ‘Cezaevleri Sorunları’ kategorisinin önüne geçerken, ‘Üni- versite ve YÖK sorunları’ başlıklı bölümde yer alan  ‘Yargı kararından memnuniyetsizlik’ başvurusu sayısı da1500 oldu. T’24’ün haberine göre, her kategorinin içinde ‘diğer’ başlıklı bölümlerde yüksek başvuru sayısıyla dikkat çekerken, “Üniversite ve YÖK Sorunları” başlığında yer alan “Yargılamanın uzun sürmesi” 315,  “Yargıtay Yargılamasının uzun sürmesi” hakkında 155 başvuru yapıldı. Komisyona  ‘Köylülerin sorunlarına’ ilişkin 142 başvuru yapıldı.

Etiketler: tbmm
Okunma Sayısı: 3454
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı