"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bedelli askerlik bekleyenlerle dalga geçiyorlar

20 Kasım 2014, Perşembe 13:28
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Hükümet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bedelli bekleyen vatandaşlarla dalga geçtiğini, kendilerini ayıpladığını ifade etti.

Hamzaçebi, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamalarını hatırlatarak, "Ne zaman seçim, referandum var ona yönelik bedelli beklentisinde olanların oylarını almaya yönelik açıklama yapılıyor, seçimden sonra ise bunları unutma. Strateji bu... Bedelli askerlik bekleyen gençlerimize çağrıda bulunuyorum; bunların oyununa gelmeyin, bunlara bir kez dersi verin ki gerçekten bedelli askerlik çıksın. Türkiye 1997 yılında PKK ile en yoğun mücadelesini yaşarken bedelli askerlik düzenlemesi yapıldı. 2011'de yapıldı, CHP'nin verdiği teklifle iktidarın mecbur kaldığı düzenlemedir. Bunların açıklamasına inanmak mümkün değil. Biz bedelli konusunda beklentileri sona  erdirecek, herkesin içine sinecek düzenleme yapılması arzusundayız. İçinde bulunduğumuz konjonktürü engel olarak görmüyoruz" dedi.

Okunma Sayısı: 2150
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ERdem

    20.11.2014 14:26:11

    malesef öyle yter artık ya evet ya da hayır çok mu zor..insanla alay ediyorsunuz..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı