"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beni ‘Ben’imle bırakma!

01 Haziran 2016, Çarşamba
Bizim Aile dergisi, çağın hastalığı olarak bilinen narsisizmi ve bu hastalıktan korunmanın yollarını anlatıyor.

Bizim Aile dergisi, Haziran sayısında son dönemde sıkça konuşulan, çağın hastalığı olarak da nitelendirilen “Narsisizm”i (kişinin kendine âşık olmasını) kapağına taşıyor. “Narsisistik kişilik bozukluğu”nun, yani kendini tutkuyla sevmenin, ortaya çıkışı veya ifrata gidiş sebeplerinin tahlil edildiği kapak dosyası, bu hâli hastalık boyutuyla yaşayanlar için ya da narsist insanlarla yaşamak zorunda olanlar için ise yol gösterici nitelikte… 

Bir narsist nasıl yetişir?

Bizim Aile’nin bu ayki kapak dosyasında Pedagog Adem Güneş ile “Bir narsist nasıl yetişir?” sorusuna cevap aranırken, Uzm. Psk. Cihad Kaya ile narsisizmin eşler arası ilişkiye yansıyan boyutu ele alınıyor. Uzm. Dr. Hakan Yalman ise narsisistik kişilik bozukluğunu ve tedavisini Kur’ânî pencereden yorumlarken, Nesibe Bahtiyar “Narsist nefislerin irade problemi”ne değiniyor.

Başka neler mi var?

Gül Bahçesi’yle Ramazan ayına sayılı günler kaldığını bir kez daha idrak ettiğimiz Bizim Aile’de, Zahide Yeşilmen, Şeyma Türkan ve Nuriye Sağdıç güzel yazılarıyla dergiye renk katarken; Kelimat Çiçekleri, Nurdan Sayfalar, Ayın İçinden, Hayatın İçinden, Fitoterapi sayfaları da dergide yerlerini alıyor… 

Ne kadar da narsist biri!

Dr. Hakan Yalman: “Her şeyi tutkuyla seven kendini de tutkuyla sever!”

Narsist nefislerin “irade” problemi...

Uzm. Psk. Cihad Kaya: “Narsist insan, sürekli başrolde olmak ister.”

Pedagog Dr. Adem Güneş: “Fıtrî bir yaşam, narsisizmin en güçlü iksiridir.”

Mele-i âlâ’da alkış sesleri

Nedir bu gurur?

Bekir Berk

Dünyadaki iki cennet…

Görmedim, duymadım, bilmiyorum demeyin!

Asrın devası Nur kelâmında

Beklenen duâ

Ölüm var!

O güzel gözler!

Hodan tohumu yağı

Resulullah (asm) ne haldedir?

Börülce Salatası

Fındık Kurabiye

Haber: Mücahit Çakır

Etiketler: bizim aile, yeni asya
Okunma Sayısı: 2254
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı