"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bodrum'daki faciayla ilgili 4 kişi tutuklandı

04 Eylül 2015, Cuma 22:49
Bodrum ilçesinde, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalıştıkları sırada tekne ve botun batması sonucu 12 kaçak göçmenin öldüğü olayla ilgili gözaltına alınan Suriye uyruklu biri kaptan 4 kişi tutuklandı.

Akyarlar Mahallesi Bağla mevkisinde, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Kos Adası'na geçmeye çalıştıkları sırada batan bot ve teknedeki 12 kişinin ölmesiyle ilgili organizatör olduğu iddiasıyla ilçe merkezinde gözaltına alınan Suriye uyruklu 4 kişi, polis merkezindeki işlemlerinin ardından Bodrum Adliyesine sevk edildi.

Zanlılar Muhammad Al Huseyn, Hasan Saleh, Halit Şaban ve Mustafa Khalil, çıkartıldıkları mahkemece "göçmen kaçakçılığı yapmak" ve "bilinçli taksirle ölümüne sebebiyet vermek" suçlarından tutuklandı. 

Bodrum ilçesinde, kaçakları taşıyan tekne ve botun batması sonucu Abdullah Kurdi kurtulmuş, eşi Zahin Kurdi (27), 2 yaşındaki kızı Aylan ile 3 yaşındaki oğlu Galip Kurdi'nin de aralarında bulunduğu 12 kişi ölmüştü.

Minik Aylan, kıyıya vuran cansız bedeniyle dünya gündemine oturmuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1520
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı