"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Caprice Gold projesi elinden alındı

07 Ocak 2016, Perşembe 21:22
Dolandırıcılıktan tutuklanan Fadıl Akgündüz'ün 5 haftada 60 bin kişiye yer sattığı iddia edilen Maldivler'deki Caprice Gold projesi Singapurlular'a verildi.

Caprice Gold Bayrampaşa ve Caprice Gold Maldivler projelerinde yatırımcıları dolandırmaktan tutuklanan ‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz bir şok daha yaşadı. Maldivler projesi jet hızıyla elinden gitti.

Vatan gazetesinden Çağdaş Ulus'un haberine göre olay şöyle gelişti: Akarsu Holding ve ortağı Maldivli ADK Akarsu Fadıl Akgündüz’e ait olan hisseleri vermeyeceklerini belirterek hakkında dolandırıcılıktan dava açtı. Akarsu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eren Akarsu, Maldivler’deki adayı Akgündüz’e kiraladıklarını belirterek, şunları kaydetti, “Adayı ortağımızla beraber işletilmesi ve üzerinde yer alan inşaatın tamamlanması için Fadıl Akgündüz’e kiraladık. Ancak o kadar kişiye tatil sattığını iddia eden Akgündüz, adada inşaatı tamamlamak bir yana ‘çivi’ bile çakmadı. En ufak bir ödeme yapmadı. Sözleşmede imzalanan şartlar gereği anlaşmayı iptal edeceğiz.”

İMZALAR ATILDI

Bu açıklamadan 1 yıl sonra da konuyla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Akgündüz ile davalık olan şirket; Maldivler’deki tesisi, ADK Singapur’a devredip sözleşme imzaladı. İmza törenine Maldivler Turizm Bakanı Moosa Zameer, ADK’nın sahibi Ahmed Nashid ve Singapurlu firma yetkilileri katıldı.

Caprice Gold Bayrampaşa ve Caprice Gold Maldivler projeleri nedeniyle hakkında suç duyurusu bulunan Fadıl Akgündüz, 22 Aralık’ta tutuklanmıştı. 

Etiketler: fadıl akgündüz
Okunma Sayısı: 4168
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı