"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cezaevinde tutulan Miraz bebek hastaneye kaldırıldı

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Annesiyle birlikte Gebze Kadın Cezaevi’nde tutulan 1 yaşındaki Miraz bebek rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Annesi Gülistan Diken Akbaba ile birlikte Gebze Kadın Cezaevi’nde tutulan 1 yaşındaki Miraz bebek rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Baba Cengiz Akbaba, Miraz’ın yüksek ateş dolayısıyla önceki gece hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Kendisine haber verilmesinin ardından Miraz’ı çocuk hastanesine götürdüğünü belirten Akbaba, Miraz’ın ateşinin akşam saatlerine kadar düşmediğini belirtti. Akbaba, Miraz’ın hastanede müşahade altında tutulduğunu aktarırken, anne Gülistan Diken Akbaba ise bebeğiyle birlikte hastaneye götürülmeyerek cezaevinde tutuldu. Miraz bebek daha önce de cezaevindeki kötü şartlar dolayısıyla hastaneye kaldırılmıştı.

Etiketler: bebek, cezaevi
Okunma Sayısı: 6363
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Naci

    14.8.2017 13:26:07

    TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve AKP Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, bebekli kadınların tutuklu yargılandigi gerçeği ve cezaevinde bulunan bebekler ile ilgili olarak daha dün,kendi sözleri ile “Bunları iddia edenler, uluslararası hukuk nezdinde Türkiye’de sanki tutuklu bayanlar üzerinde bir zulüm varmış algısını oluşturmaya çalışıyorlar. Tamamı cezaevlerindeki şartlar ve tutukluların durumu konusunda Türkiye aleyhine yapılan bir ajitasyondur ve kara propagandadan ibarettir.” diyordu,bizim bilgimiz yok,elde resmi bir belge yok benzeri laflar ediyordu...bundan iyi belge mı olur.Gerci bu haberler havuza giremediği için okuyup haberi de olmayacaktır,dolayisiyla belge olarak da sayilmayacaktir kendileri tarafından... Sadece Allah diyorum başka da birşey demiyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı