"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cuma namazı sonrası halka dolandırıcılık uyarısı

14 Kasım 2014, Cuma 15:44
Çarşamba Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, cuma namazı çıkışında telefon dolandırıcılığı ve hırsızlığa karşı halkı uyardı.

Samsun'un Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Rıdvan Paşa Camii bahçesinde cuma namazı çıkışında vatandaşlara dolandırıcılık olaylarına ve hırsızlığa karşı dikkatli olmaları konusunda bilgilendirmede bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Serdar, ilçede polis-halk ilişkilerini güçlendirmek için çalıştıklarını, bunun için her fırsatta halkla bir araya geldiklerinin altını çizdi. Vatandaşların herhangi bir sıkıntısında 155’i aramasını isteyen Serdar, "Son zamanlarda telefondan dolandırıcılık olayları yaşanmakta. Hiçbir memur, kamu görevlisi vatandaştan para istemez. Sizleri arayarak hesaplarınızın terör örgütleri tarafından ele geçirdiği gibi iddialarla paranızı almak isteyenlere itibar etmeyiniz. Ayrıca hırsızlığa karşı tedbir olarak evlerinizden çıkarken yalnızca kapılarınızı çekmeyiniz, lütfen kilitleyiniz." ifadelerini kullandı. 

Çarşamba’daki güvenlik çıtasını en üst seviyelere çıkarmak için her alanda yoğun çaba gösterdiklerini kaydeden Emniyet Müdürü Serdar, "İlçemizde en ufak bir olayda bizlerle irtibata geçerek yaşanabilecek olayları en aza indirmeyi hedefliyoruz. Bunun için okullarımızda ve mahallerimizde sıkı güvenlik önlemleri alıyoruz. Uyuşturucu hakkında velileri bilgilendiriyoruz" dedi. Serdar daha sonra kendisiyle konuşmak isteyen vatandaşları tek tek dinledi. 

Emniyet Müdürü Serdar’ın konuşmasından sonra Çarşamba Toplum Destekli Polis memurları halka telefon dolandırıcılığına karşı uyarı broşürü dağıttı.

 

Okunma Sayısı: 1339
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı