"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı başdanışmanı Çevik: 7 Haziran sonrası kaosu mumla ararsınız

07 Mart 2017, Salı 13:42
Cumhurbaşkanı başdanışmanı Çevik, referanduma ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Çevik'in yaptığı paylaşım büyük tartışmalara sebep oldu.

İlnur Çevik, tepkiler üzerine daha sonra Twitter mesajını sildi. 

Gazeteduvar'da yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı İlnur Çevik, sosyal medya hesabından referandumda ‘Hayır’ diyeceklere cevap verdi.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Hayır diyenlere: 7 Haziran sonrası Türkiye’deki kaos ve istikrarsızlığı mumla ararsınız” diye yazdı. Başdanışman, gelen tepkiler üzerine ise “Tehdit değil uyarı, sonra üzülmeyin” dedi. 


 

Hayır diyenlere: 7 Haziran sonrası Türkiyedeki kaos ve istikrarsızlığı mumla ararsınız

— Ilnur Cevik (@ilnurcevik) March 7, 2017

Tehdit değil uyarı, sonra üzülmeyin.

— Ilnur Cevik (@ilnurcevik) March 7, 2017

Etiketler: ilnur çevik
Okunma Sayısı: 4353
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    7.3.2017 16:35:45

    Kıvırmak,dönmek bunların DNA sına yerleşmiş.HAYIR diyeceklere laf söyleyip tehdit edenlerin kesinlikle akıl sağlıkları yerinde değildir.

  • Kim doğru

    7.3.2017 15:11:35

    :) RABBİM görüyor sizide bizide merak etmeyin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı