"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Darbe girişimiyle ilgili araştırma komisyonu kurulacak

18 Temmuz 2016, Pazartesi 15:51
AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili Meclis'te araştırma komisyonu kurulması yönünde adım atacaklarını bildirdi.

Elitaş, AKP'nin darbe girişiminin TBMM çatısı altında da araştırılmasına ilişkin girişimi hakkında bilgi verdi.

AKP TEKLİF VERECEK

Darbe teşebbüsüyle ilgili terör faaliyetinin araştırılması konusunda AKP Grubu olarak Meclis araştırma önergesi vereceklerini ifade eden Elitaş, "Bunu muhalefet partileriyle de paylaşacağız. 'Tamam' dedikleri anda Danışma Kurulu önerisiyle getireceğiz. CHP, MHP ve HDP'ye önergeyi birlikte vermeyi teklif edeceğiz. Her parti ayrı ayrı getirir, birleştirme yapılır. Komisyonu kuracağız." diye konuştu.

Elitaş, yarın Meclis Genel Kurulunun da normal çalışmalarına devam edeceğini ve Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı'nın görüşülmesinin planlandığını aktardı.

AA

Etiketler: mustafa elitaş, darbe
Okunma Sayısı: 1599
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı