"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Darbeci subay, ordu milli atlet çıktı: Dünya Ordulararası Şampiyonluğu var!

24 Temmuz 2016, Pazar 13:24
Darbe girişimi gecesi Marmaris'teki otele saldırı düzenleyen darbeci askerler arasında yer alan Üsteğmen Ali Sarıbey’in ordu milli atlet olduğu ve Dünya Ordulararası Şampiyonluğu bulunduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde konakladığı otele saldırı düzenleyen askerler arasında bulunan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Üsteğmen Ali Sarıbey, 2011 yılında Brezilya’nin Rio kentinde düzenlenen ve 19 ülkeden 100’e yakın sporcunun katıldığı Dünya Askeri Oyunları’nda Amfibi Kros Yarışması’nda 9.56.12’lik derecesi ile dünya birincisi oldu.

Dünya şampiyonu ve Atletizm Milli Takımı antrenörlerinden Haydar Doğan’ın çalıştırdığı Sarıbey’in uzun mesafe koşularında sık sık kürsüye çıkarak madalya aldığı belirtildi.

 

Okunma Sayısı: 1255
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı