"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrat gelenek Ege’den doğdu

13 Mart 2024, Çarşamba 17:09
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin Aydın Efeler ilçesi İstasyon Meydanı’nda kurulan seçim standını ziyaret eden Uysal, seçim çalışmaları kapsamında kentin farklı ilçelerini gezdiğini belirtti.

DP’nin Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Hüseyin Turgut ile Efeler Belediye Başkan adayı Hasan Dinçer’in önemli çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Uysal, “Aydınlı vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla kendilerini bulabilecekleri, yarınlarını görebilecekleri bir kadroyla beraber, milletimizin önünde kuvvetli bir ses, soluk, nefes olmaya, tercihleri olmaya çabalıyoruz” dedi. Uysal, yerel yönetimlerin yapması gereken çalışmaları anlatarak, şöyle konuştu: “Yerel hizmetlerin ötesinde artık yerel yönetimler şehirlerin potansiyelini de inşa edecek bir vizyona, bir akla sahip olmalı. Onu icra edecek kadro derinliğine sahip olmalı. Bizim Aydın’da izimiz belli. Burası şehit Başbakanımız Adnan Menderes’in şehri. Demokrat gelenek Ege’den doğmuştur, Ege’den başlamıştır.” 

AA

Okunma Sayısı: 924
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı