"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrat Partili gençler hızlı başladı

08 Haziran 2018, Cuma 10:57
Uzun zamandır yan kuruluşları aktif olmayan Demokrat Parti'de, seçim heyecanıyla birlikte yeniden yapılanma sürecine de geçildi.

Gençlik Kolları Genel Başkanı Polat Üründül öncülüğünde yeniden bir araya gelerek çalışmaya başlayan gençler, manifestolarını da açıkladılar. Demokrasiye, milli ve manevi değerlere, özgürlüğe ve vatanseverlik duygusuna atıfta bulunulan manifestoda en çok; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gençler olunması gerektiğine yapılan atıf dikkat çekiyor.

Demokrat Gençler, manifestolarında ana prensipler belirlediklerini ve bu prensiplerin liberal ekonomi, insan hakları, kültürel muhafazakarlık olduğunu belirtiyor.

Manifestonun yazıldığı başkanlık divanı toplantısında bir de basın açıklaması yapan gençler;

Millet İttifakı'nın parçası olmaktan gurur duyduklarını, İlk turda İYİ Parti ve Meral Akşener'in, ikinci turda ittifaktan en fazla oy alan adayın seçimi kazanabilmesi için mücadele vereceklerini söylediler.

Son zamanlarda CHP, İYİ Parti ve SAADET Partililere yönelik saldırıların artmasından endişe duyduklarını da belirten gençler, Genel Başkanları Gültekin Uysal'ın aday olduğu Afyon ili haricinde saha çalışmalarına tek başlarına çıkmayacaklarını, ana kademe il ve ilçe teşkilatlarının plan ve yönlendirmeleriyle hareket edeceklerini ilan ettiler.

Şiddet olaylarına karışmanın, partilerinin köklü geleneğine yakışmayacağını belirten Demokrat Parti'nin genç yüzleri, açıklamalarını aşağıdaki sözlerle tamamladılar;

“24 Haziran veya 8 Temmuz'un ardından Sırat-ı Mustakim'de buluşup, kalbi nefret yerine sevgiden geçen insanlarla zafer kutlamayı diliyoruz”.

DP Gençlik Kolları'nın yaptığı ilk toplantıda, Başkanlık Divanı'nın Genel İdare Kurulu ile yaptığı istişare sonucu Bölge Koordinatörleri de belirlendi.

***

Benzer içierikleri okumak için tıklayınız:

Millet artık T A M A M diyecek

Demokrat adaylar Millet İttifakı'nda

‘Millet İttifakı’ Türkiye’nin ihtiyacı

Milletin tercihi demokrasi olacak

Millet İttifakı görüşmeleri başladı: Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan ortak açıklama

Meral Akşener'den Demokrat Parti, Saadet Partisi ve CHP liderlerine çağrı

Yol haritası Millete güven verir

Demokratlar yine Mecliste olacak

Ortak talep adalet

Seçim broşürümüz çıktı

Seçim broşürümüzde neler var? -video-

***

Okunma Sayısı: 4047
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı