"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dışişleri Bakanlığı: İçişlerimize karışmak kimsenin haddi değil

04 Şubat 2021, Perşembe 09:57
Boğaziçi Üniversitesi eylemleriyle ilgili uluslararası kamuoyundan gelen kınama mesajlarına Ankara'dan tepki geldi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Türkiye’nin içişlerine müdahale etmeye kalkışmak kimsenin haddi değildir" ifadeleri kullanıldı.

"Üniversite dışından ve terör örgütü iltisaklı çevrelerin olaylara sızma ve kışkırtma girişimleri tespit edilmiş olup, protesto hakkını aşan bu yasadışı eylemlere karşı kanunlarımız çerçevesinde gerekli ve orantılı önlemler alınmaktadır." denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan olayları ve Türkiye’nin bu olaylarla hukuk çerçevesinde yürüttüğü mücadeleyi görmezden gelerek ülkemize demokrasi ve hukuk dersi vermeye kalkanlara aynaya bakmalarını tavsiye ediyoruz. Türkiye’nin içişlerine müdahale etmeye kalkışmak kimsenin haddi değildir."

Euronews Türkçe

Okunma Sayısı: 1413
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ferhat

    5.2.2021 01:03:11

    Erdoğan'ın BUTUN oğrencılere terorıst demsı doğru bır soylem degıldır.

  • ferhat

    5.2.2021 00:54:57

    Yok öyle idenmez . lş içlei falan..artık dünya global Türkiyenin yaptığı uluslararası anlaşmaları hatırlatırız. ne diyor Erdoğan yeni Anayasa çalışması zamanı geldi. Kendisi mevcut Anayasının akrraalrını uyguluyormu ki? İşte Sayın Berberoğu nun durumu ortada. Erdoğan Adalaet hak hukukun uygulanmadığı bu ülkenin anti demokratıK başkanıdr ve hem yonetımı hemde ulke durumu gıttıkce kotuleşiyor ve kaosa gıdıyor. Yuce ALLAH sonumuzu hayırlı etsın ama gıdısat hayırlı degıl,sebebı ve srumlusubence ERDOĞAn dır. Tarıh onu affetmeyecektır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı