"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dünya Müslüman Alimler Birliği'nen Kudüs ve Mescid-i Aksa mesajı

20 Temmuz 2017, Perşembe 22:53
Dünya Müslüman Alimler Birliği, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine karşı yarının "öfke cuması" ilan edilmesi çağrısında bulundu.

Birlik'ten yapılan yazılı açıklamada, tüm dünya Müslümanlarına "Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı kurtarın" çağrısı yapılarak, "21 Temmuz Cuma günü, siyonist uygulamalara karşı öfke ve Kudüs ile buradaki Filistinlilere destek günüdür." denildi.

İslam aleminden, "Aksa'yı kurtarın" sloganıyla işgal karşıtı aktif etkinlikler düzenlenmesi talep edilen açıklamada, "siyonist işgal yönetiminin, Aksa'yı ibadete kapatması ve namaz kılınmasını engellemesi" en güçlü şekilde kınandı.

Açıklamada, "Yeryüzünde Allah'ın en büyük evlerinden birinde farz ibadetlerin eda edilmesi engellenirken, İslam ümmeti nerede" ifadesine yer verildi.

AA

Okunma Sayısı: 1578
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı