"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Eğer böyle gidersek, 2019’da kaybederiz”

01 Mayıs 2017, Pazartesi 18:42
AKP’ye yakınlığıyla bilinen Ülke TV’nin genel yayın yönetmeni Hasan Öztürk, Yeni Şafak’taki köşesine AK Partili bir siyasetçi ile aralarında geçen diyaloğu aktardı.

Öztürk’ün aktarımına göre AK Partili siyasetçi, “Eğer böyle gidersek, 2019’da kaybederiz” ifadesini kullandı. Söz konusu köşe yazısında ayrıca “Bak yakında sürpriz geri dönüşler olursa hiç şaşırma!” iddiası da yer aldı.

“AK Parti’de tasfiye mi revizyon mu mutabakat mı” başlıklı yazıdan ilgili bölümler:

“Önceki akşam, İstanbul’da önemli bir yerel siyasetçi ile buluştum. “Sokaktaki insana dokunan, onu dinleyen ve onun sorunlarıyla hem hal olan politikalar bugüne kadar Ak Parti’yi yerelde iktidar yaptı. Yereldeki muazzam hizmet, merkezi iktidarı getirdi ve tahkim etti” dedi. “Ama şimdi”, diye başladı ve “Yalanlar üzerine kurulu CHP siyasetini yıkacak samimi ve gayretli çalışmadan çok uzakta bazı arkadaşlarımız var” dedi. “Gecesini gündüzüne katan, hizmet aşkıyla yanıp tutuşanlarımızın sayısı çoktu şimdi, her işi ‘taşerona havale’ ettiğimiz gibi, siyaseti de bir yükleniciye havale etme eğilimimiz baş gösterdi. Bizim bu ataletten, bu üstenci tutumdan bir an önce kurtulmamız gerek” diye devam etti.

Etiketler: akp
Okunma Sayısı: 3808
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sezer

    1.5.2017 20:35:05

    önümüzdeki seçim 2019 a kalmaz çünkü rüzgar yön değiştiriyor AKP nin çöküşü hızlanmadan erken seçim yapılır erken seçim 2017 sonunda yapılabilir

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı