"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

El Bab'ın 'Barış'ına sıcak yuva aranıyor

01 Mart 2017, Çarşamba 09:57
Halep'e bağlı El Bab ilçesinde görevli bir Türk askeri tarafından enkazın altında bulunan ve "Barış" ismi verilen kedi, getirildiği Gaziantep'te kendisine uzanacak şefkat elini bekliyor.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görevli bir asker, El Bab'ta bombardıman sonucu yıkılmış bir evin enkazında bulduğu kediye "Barış" ismini verdi.

Bir süre kendi imkanlarıyla kediye bakan asker, daha sonra onu sınıra getirerek Gaziantep Canlı Hayatı İyileştirme Derneği (CAHİDE) üyelerine teslim etti.

Derneğe getirilen kedi, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sıcak yuvaya alındı.

CAHİDE Yönetim kurulu Üyesi Deniz Yükselir, yaptığı açıklamada, kedinin üç gün önce kendilerine teslim edildiğini ve onunla yakından ilgilendiklerini söyledi.

"Barış"ı almak isteyenlerin internet üzerinden kendilerine ulaşabileceğini vurgulayan Yükselir, "Savaş psikolojisini üzerinden atması için yeni sahibini bekliyor, daha doğrusu ona iyi bakacak birisini istiyoruz." şeklinde konuştu.

AA

Etiketler: el bab, kedi, barış
Okunma Sayısı: 1505
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı