"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

En çok adalete ihtiyacımız var

31 Temmuz 2018, Salı 02:20
İKTİDAR PARTİSİNİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇİĞDEM KARAASLAN KONUŞTU: “BUGÜN TÜRKİYE'NİN EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞU KAVRAM YİNE ADALET VE YİNE ADALET. ADALET HERKES İÇİN GEÇERLİ OLSUN.”

Tartışmalar sürerken

Karaaslan’ın “Kalkınmayı adaletin bir parçası olarak gördük. Adaleti koyduk merkeze. Adalet herkes için geçerli olsun” sözleri, hukuk, adalet, yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığı konularının yoğun tartışmalara konu olmaya devam ettiği bir ortamda anlamlı bulundu.

***

En çok adalete ihtiyacımız var

AKP Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Bugün Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu kavram yine adalet ve yine adalet” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, partisinin Atakum ilçe Danışma Kurulunda yaptığı konuşmada adalet vurgusunda bulundu. Adaleti çok önemsediklerine işaret eden Karaaslan, partilerinin adında da olan “adalet” ve “kalkınma”nın kendileri için çok önemli iki ilke olduğuna vurgu yaptı.

Şımarık olmamalıyız

Karaaslan, “Başarı asla bizi şımarıklığa, asla bizi bir boşluğa sürüklemedi. Aksine bu başarı çıtasını öyle yükselttik ki, bu çıtanın altında aldığımız her bir oyun nedeni, niçini ve sonuçlarını araştırmaya gerek duyduk.” dedi. 

Adalet merkezde olmalı

Bugün Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu kavramın adalet olduğunun altını çizen Karaaslan, şöyle devam etti: “Bugün Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu kavram yine adalet ve yine adalet. Bizim bu kadar geliştirmemize rağmen hala ilerlememiz, ilerletmemiz gereken toplu husus var. Kalkınmayı adaletin bir parçası olarak gördük. Biz hastanelerimizi yaparken, yollar yaparken, her şehrimize üniversite açarken bunu sadece kalkınma ile ilgili inşaat faaliyeti olarak görmedik. Doğu ve Güneydoğu’nun en ücra köşesindeki bir gençte üniversite eğitiminden geri kalmasın istedik. Adaleti koyduk merkeze. Hastane kapılarında bekleyen vatandaşlarımızın sorunu çözülsün de adalet herkes için geçerli olsun, fakir, zengin ve farklılık bizim hizmetlere ulaşma noktasında önümüzde engel teşkil etmesin istedik.”

AA

Etiketler: hukuk, adalet
Okunma Sayısı: 3850
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • g@L!p

    31.7.2018 05:06:38

    Sormak lazım değil mi şimdi " Bugünkü durumun, lazım olan adaletin olmayışının müsebbibi kim ?" diye. Ama sormayacağım çünkü zaten kendileri değil hep başkaları suçludur (!)

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı