"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Esad: Karşılık veririz

11 Haziran 2022, Cumartesi 15:47
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad bir Rus televizyon kanalına verdiği mülakatta Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine yeni bir askeri harekat düzenlemesi halinde direneceklerini belirtti.

Russia Today’e konuşan Esad, “Bir işgal olursa ilk etapta bir halk direnişi olur. Tabi ki, Suriye ordusunun konumlandığı yerlerde askeri koşulların doğrudan karşı karşıya getirdiği durumlarda karşılık veririz” ifadelerini kullandı.

İki buçuk yıl önce Türk ve Suriye ordularının karşı karşıya geldiğini ve Suriye ordusunun topraklarına giren bazı Türk hedefleri imha edebildiğini belirten Esad, “askeri kapasite izin verirse durum yine aynı olacak” dedi. Esad yönetimine bağlı Suriye ordusu İdlib kentindeki 9 Numaralı Gözlem Noktası’na intikal etmekte olan Türk askeri konvoyuna yönelik hava saldırısı düzenlemiş, saldırıda, 3 sivil vefat ederken, 12 sivil yaralanmıştı. 

Haber Merkezi

Etiketler: Esad, karşılık
Okunma Sayısı: 2358
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    12.6.2022 11:04:56

    Devlet olduğu bile belli olmayan, parçalanmış, topraklarını teröristlerden dahi koruyamayan, toprağına sahip çıkamayan ve yabancıların açık kapısı haline gelen Suriye liderinin boyundan büyük lafları sarf etmesi ona hiç bir şey kazandırmaz, ancak Türkiye üzerinden hesapları olan şer güçlerin ekmeğine yağ sürmüş olur ki bu da onu asla kurtarmaz, Suriye bize güvenmek zorundadır aksi halde Suriye diye bir devlet kalmaz, güvendiği dağlara kar yağar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı