"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fidan Yazıcıoğlu'nun cenazesi toprağa verildi

20 Şubat 2015, Cuma 14:50
BBP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefat eden annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun cenazesi, toprağa verildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun 92 yaşında vefat eden annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun cenaze törenine katıldı.

Törene katılmak için Ulu Cami'ye gelen Davutoğlu, merhum Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu'na başsağlığı dileklerini iletti. Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazında saf tutan Davutoğlu, anne Yazıcıoğlu'nun cenazesinin bulunduğu tabutu diğer vatandaşlarla bir süre taşıdı.

Cenaze törenine, Yazıcıoğlu'nun ailesi ve yakınları ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, protokol üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fidan Yazıcıoğlu'nun cenazesi, Ulu Cami'deki törenin ardından cenaze aracıyla Yukarı Tekke Mezarlığına getirildi.

Anne Yazıcıoğlu'nun cenazesi, Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında Muhsin Yazıcıoğlu ile ölen 5 kişiden İsmail Güneş, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı ve Murat Çetinkaya'nın kabrinin bulunduğu yerin yanındaki aile kabristanına defnedildi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, cenazenin defnedilmesinin ardından dua okudu.

Destici ile Yusuf Yazıcıoğlu ve aile bireyleri, daha sonra taziyeleri kabul etti.

AA

Okunma Sayısı: 1420
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Fatih KARAKAŞ

    20.2.2015 15:39:32

    Fidan annemiz Rabbine yürüdü,şehit oğluna kavuştu inşALLAH. Adam gibi evlatlar yetiştirdi;şerefiyle,namusuyla,onuruyla yaşadığı yalan dünyadan,şehit anası olarak ebedi aleme intikal etti.ALLAH mekanını cennet etsin.Şehit evladıyla cennette peygamber efendimiz (s.a.v.)'e komşu eylesin.Bizleri de onlarla cennette kavuştursun.Böylesi mümin anneleri ve onlardan olan böylesi güzel evlatları ALLAH çoğaltsın.Hak yolunda,vatan uğrunda,şeref,namus ve onurumuzla yaşayıp imanla ahirete gidebilmeyi,ResulALLAH (s.a.v.) gösterdiği yolda yürüyüp ALLAH'ın rızasını kazanabilmeyi bizlere nasip eylesin Rabbimiz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı