"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakkında istenen ceza belli oldu

14 Haziran 2017, Çarşamba 12:14
Hakkında açılan davada kendisine yakalama kararı çıkaran hakimi, periscope yayınında "Skandal hakim A.Ö., hani Bakırköy Adliyesi FETÖ'den kurtarılmıştı" dediği belirtilen Gazeteci-Yazar Fatih Tezcan hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli Fatih Tezcan'ın 6 yıldan 15 yıla kadar hapsini talep etti.

HAKİM, FATİH TEZCAN'DAN ŞİKAYETÇİ

Müşteki hakim A.Ö.'nün kişisel bilgilerini izni olmadan yaydığı ve müşteki hakim A.Ö.'nün de şikayetçi olduğu anlatılan iddianamede, Tezcan'ın "İftira","Kişisel verileri hukuka aykırı olarak yaymak","Sesli ve yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret" ve "Basit tehdit" suçlarından toplam 6 yıldan 15 yıla kadar hapsi istendi. Fatih Tezcan önümüzdeki günlerde Bakırköy 19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Okumak için tıklayınız:

Fatih Tezcan'ın sözlerine soruşturma

DHA

Etiketler: fatih tezcan
Okunma Sayısı: 2446
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kim doğru

    14.6.2017 12:53:37

    ALLAH c.c hidayet versin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı