"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hatim ve dualarla

21 Haziran 2015, Pazar
İslamköylü Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, doğduğu köyde hatimler, dualar ve tekbirlerle toprağa verildi.

DEVAMLI KUR’AN-I KERİM OKUNDU

Sabahın erken saatlerinden itibaren insanların akın akın geldiği İslamköy’de, geçen Ekim ayında Demirel’in katılımıyla açılışı yapılan Demirel Külliyesinin müştemilâtından olan ve cenaze namazının kılınacağı Şehriban Hatun Camiinin avlusunda sürekli Kur'an-ı Kerim okundu.

CEMAAT: “HAKKIMIZ HELAL OLSUN”

Cenaze namazı Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz tarafından kıldırıldı. Yılmaz, namazdan sonra dua ederek, helallik istedi. Avluyu ve civar yolları dolduran kalabalık cemaatin “Helal olsun” karşılığını vermesinin ardından Demirel Çalcatepe’deki kabrine konuldu.

CENAZEYE KATILANLARA YENİ ASYA DAĞITILDI

Merhum Süleyman Demirel’in cenazesinde en dikkat ceken ayrıntılardan biri de Yeni Asya gazetesi dağıtılması oldu. Cenazeye katılan binlerce kişi, Yeni Asya İstanbul okuyucularının katkılarıyla dağıtılan gazeteyi dikkatle inceledi. Cenazeye katılanlar Yeni Asya’nın “Son veda İslamköy’den” manşetini oldukça basarılı bulduklarını söylediler. Arka sayfada yer alan ‘Taziye’ ilanını okuyanlar da tebriklerini ilettiler. Isparta  / Gökhan Yılmaz

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3586
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    21.6.2015 10:27:09

    Babalar günün kutlu, mekanın cennet olsun! BABA!..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı