"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Havalar yeniden soğuyor

19 Nisan 2015, Pazar 16:49
Meterolojiden yapılan açıklamaya göre, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında 4 ila 10 derece azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey kesimleri ile zamanla iç ve batısının parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Adana ve Osmaniye'nin kuzeyi ile Kahramanmaraş'ın batısının, akşam ve gece saatlerinde Kuzey ve İç Ege, Göller yöresi ile İç Anadolu bölge genelinin yerel olarak aralıklı sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında 4 ila 10 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle güney ve güneybatı, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetlice esecek.

Bölgelerde hava tahmini:

Marmara

Parçalı çok bulutlu, kuzeyi ile öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edremit körfezinin, akşam ve gece saatlerinde kuzey ve iç kesimlerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz

Parçalı, iç ve doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adana ve Osmaniye'nin kuzeyi ile Kahramanmaraş'ın batısının, akşam ve gece saatlerinde Göller yöresinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu

Genellikle parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde Çankırı çevrelerinin, gece saatlerinden itibaren Karaman dışında bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz

Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu

Genellikle parçalı, kuzeyinin yer yer çok bulutlu, Ardahan çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren Erzurum, Erzincan, Kars, Bingöl, Muş, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin yerel olarak sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu

Az bulutlu ve açık, kuzey ve batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Okunma Sayısı: 833
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı