"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hedefimiz Rusya değil rejim

03 Mart 2020, Salı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib’deki gelişmelerle ilgili açıklamada bulundu.

Akar, Türkiye’nin garantör ülke olarak mutabakatlardan doğan tüm sorumluluklarını yerine getirdiğini ve getirmeye devam ettiğini söyleyerek,  “Rusya’dan da beklentimiz; garantör ülke olarak taahhütlerini yerine getirmesi, Rejimin saldırılarını durdurması ve Soçi mutabakatı sınırlarına çekilmesi için rejim üzerindeki etkisini kullanmasıdır. Diğer taraftan Rusya ile görüşmelerimiz de devam etmektedir. Defalarca ifade ettiğimiz üzere Rusya’yla karşı karşıya gelmek gibi bir düşüncemizin olmadığı herkes tarafından bilinmektedir. Bizim tek isteğimiz rejimin katliama son vermesi ve böylelikle radikalleşmenin ve göçün önlenmesidir. Bilindiği üzere 27 Şubat’taki menfur saldırının ardından Bahar Kalkanı Harekâtı başlatılmıştır. Harekat şu ana kadar planlandığı şekilde başarıyla devam etmektedir. TSK tarafından tüm saldırılara misliyle, en şiddetli şekilde ve tereddütsüzce karşılık verilmiş, verilmektedir” dedi. 

AA

Etiketler: hedef, Rusya, rejim
Okunma Sayısı: 1239
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    3.3.2020 09:49:44

    Suriye meselesinin başından bu yana SURİYE YALNIZ DEĞİL,ATILACAK ADIMLARIN KİMLERLE KARŞI KARŞIYA GETİRECEĞİNİ daha ilk RUS UÇAĞININ DÜŞÜRÜLMESİ ile söyledik.O RUS uçağının düşürülmesi nedeniyle tarım,turizm,ticaret,müteahhitlik gibi sektörlerde iş yapan insanlarımız mağdur oldu.Çözüm kesinlikle diplomasidedir.Onunla görüşmem,bununla görüşmem diyerek mesleleri çözemezsiniz. Yandaş,havuz medyasının algı oluşturmasıyla gerçekleri bir yere kadar öteler,gizlersiniz.Lakin güneş balçıkla sıvanmadığı gibi mızrak çuvala sığmıuyooor. Allah akıl,iz'an,insaf,basiret,feraset versin.Tabii rabbim bunu isteyene verir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı